Мудрість у красі та здоров'ї

Душ Віші – бадьорість гарантовано!

Душ Віші – бадьорість гарантовано!

Дорогі гості! Ми створили блог, метою якого є познайомити вас зі світом СПА та більш детально розповісти про кожну нашу СПА-процедуру. Ми хочемо аби наші клієнти не тільки користувались нашими послугами, але й усвідомлювали користь та оздоровчу силу СПА.

Сьогодні хочемо Вас ближче познайомити із загальною гідротерапевтичною процедурою – душом Віші, або як його ще називають «дощик здоров’я». Душ Віші – це гідротерапевтична процедура, під час якої тіло огортає одна або декілька струменів води певної температури і тиску. Від цієї процедури клієнти отримують загартовуючий і тонізуючий ефект. Під його впливом покращується кровообіг і кисневий обмін, знімається синдром хронічної втоми, знімається нервове напруження, виводяться шлаки і токсини. В поєднанні з масажем, душ Віші є відмінним методом боротьби з целюлітом і зайвою вагою.

Залежно від виду впливу виділяють дощовий (струменевий), голчастий (тонкі цівки під великим тиском) або пиловий (з розпиленням) душі Віші. Також існує окрема класифікація залежно від використовуваної води (термальна, морська, мінеральна, пом’якшена).

душ віши

Процедура проводиться в положенні лежачи на животі, в спеціальній СПА-капсулі. На тіло направляються струмки води певної температури і під певним тиском. Дуже часто душ Віші комбінується з іншими оздоровчими СПА-процедурами (обгортаннями, масажем, масками).
Проводити процедуру можна не менше ніж за годину до їжі або ж дві години по тому. Тривалість процедури становить 15-30 хвилин. Для досягнення відчутного ефекту необхідний курс з 15-18 процедур (проводиться, як правило, через день). Після душу слід випити 1-2 склянки води або трав’яного чаю і відпочити 15-20 хвилин. В якості завершального етапу на шкіру наноситься зволожуючий косметичний засіб.

Основними показаннями для проведення процедури є: целюліт і зайва вага, деякі захворювання шлунково-кишкового тракту, запальні процеси в суглобах і зв’язках, головні болі і мігрені, а також неврози, стрес, напруга і хронічна втома.
Протипоказання: онкологічні захворювання, будь-які захворювання в гострій стадії, тяжкі захворювання серцево-судинної системи, схильність до кровотеч, алергічні реакції на будь-які види гідротерапії. Також не рекомендується проходити процедуру в період вагітності або під час критичних днів.

Author Info

Olha

Немає коментарів

Post a Comment